18 december 2011

Att göra vad man kan

Dagen går åt till att underhålla lilla barnet som jag tror mår bra, och att ta hand om stora barnet som definitivt inte mår bra. Däremellan äter jag vitpepparkorn och önskar låtar till Musikhjälpen såhär sista dagen. Passar även på att dra ett litet strå till stacken via bloggen, nån nytta ska det väl vara med den:

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar