06 januari 2012

Shopaholic-syndrom

Det är fredag men ändå söndag. Det går väl att handla mat - MEN JAG BEHÖVER EN DRÖMFÅNGARE! IDAG!! Hur många butiker som säljer jävla drömfångare har öppet idag? Jag gissar på noll.

Varför så bråttom? För att fyra människor inte kan sova i vår 160-säng. Det resulterar i att minst en vuxen får sömnbrist och/eller blir skitsur en hel dag. Den dumma mamman försöker förklara för 6-åringen varför hon måste sova i sin säng och frågar vad som ska till för att hon ska sova där hela natten. Svaret? Precis.

Så nu sitter en skitsur mamma här och klurar på hur man kan bygga en drömfångare med gammalt junk som vi har hemma medan en pappa motverkar sin sömnbrist.

1 kommentar:

  1. Drömfångare? Äh, gå direkt på piskan istället. Och i nödläge, som detta ju är, går det bra med bälte, linjal, lite vad man har hemma. Fram med fingrarna bara - SMACK - och sen andra sidan händerna - SMACK - så kan vi snacka igen.
    För er som inte vet vem jag är, kanske jag ändå ska lägga till att jag skojar ovan. Jag har tre barn och har aldrig slagit något av dem. Än.

    SvaraRadera